vivus fi

vivus fi
0% Ensilaina!
Paras tarjous!
Lainasumma: 100 - 2010 EUR.
Laina-aika 3 - 30 päivää.
hae lainaa

logo pikavippi
Lainasumma: 100-5000 EUR.
Laina-aika: - 72kk.
Hae lainaa nopeasti tekstiviestillä
Ikäraja: 18v.
hae lainaa

fleksiluotto
Jopa 2 100 euron luottoraja
Maksuaikaa jopa 15 vuotta
Vain 3 askelta
Luottopäätös vain muutamassa minuutissa
hae lainaa

logo ostosraha

Lainasumma 400 - 5000 euroa
Takaisinmaksuaika 12 - 72 kk
Korko kiinteä 19 %, pysyy samana koko laina-ajan

hae lainaa

everyday

Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista, maksat vain käyttämästäsi luotosta
Luottoraja 2000€, 21-75 vuotiaille
hae lainaa

ainalaina

Lainasumma: 50-2000 EUR.
2000 € luottorajan yli 21-vuotiaille.

Aina henkilökohtaista asiakaspalvelua 24/7
Noston saat tilillesi 10 minuutissa.

hae lainaa

Suomen parhaat pikalainat helposti yhdestä osoitteesta – 24pikavippi.com

Pikalaina on yleensä pikavippejä hieman suurempi, vakuudeton ja lyhytaikainen kulutusluotto. Pikalainaa kutsutaan usein myös pienlainaksi. Tavallisesti pikalainat ovat suuruudeltaan muutamasta kymmenestä tai sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin.

24pikavippi.com tarjoaa sinulle myös Suomen parhaat pikalainat – yhdestä osoitteesta, helposti ja nopeasti. Onpa sinulla äkillinen rahantarve tai isompia suunnitelmia mielessäsi, palvelumme auttaa valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan pienlainan.

Vertaile lainoja ennen kuin haet

euro100Pikalainojen kuluissa, ennen muuta koroissa, on edelleen isoja eroja. Pikalainojen todellisten vuosikorkojen suuruudet vaihtelevat huomattavasti eri lainanantajien välillä. Tämä tarkoittaa, että edullisin pikalaina saattaa parhaimmillaan olla jopa kymmenen kertaa halvempi kuin kuluiltaan suurin pikalaina. Siksi sinun kannattaa vertailla eri pikalainoja joka kertaa lainaa hakiessasi.

Pikalainoja myöntävien lainanantajien tulee lain mukaan aina selkeästi ilmoittaa pikalainan todellinen vuosikorko markkinoinnissaan. Uuden palvelumme lainavertailu sisältää parhaat, kokonaiskuluiltaan huokeimmat ja luotettavimmat suomalaiset lainanantajat. Näin säästämme sinulta selvää rahaa – joskus jopa yllättävän paljon, parhaimmillaan useamman sata euroa.

Voit valita lainavertailustamme haluamasi lainasumman ja muut hakuehdot. Vertailumme näyttää sinulle eri pikalainat lainanmyöntäjineen. Voit järjestellä tietoja joko edullisimman lainan tai muun valitsemasi kriteerin mukaan.

Kertalaina tai jatkuva limiitti

Toisin kuin useimpiin pankkilainoihin, pikalainoihin ei yleensä tarvita mitään vakuuksia. Riittää, että olet täysi-ikäinen, että sinulla on pysyvä osoite Suomessa, että sinulla on säännölliset palkkatulot ja että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä Suomen Asiakastiedon tai muissa luottotietorekistereissä. Lainanantajat ovat näiden ehtojen suhteen tiukkoja – maksuhäiriöinen ei pika- eikä muutakaan lainaa pääsääntöisesti saa.

Pikalainaa voi hakea suoraan palvelustamme, luottopäätöksen saa nopeasti ja rahat tilille useimmiten lähes välittömästi.

Osa lainanmyöntäjistä tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa, jopa useamman tuhannen euron lainalimiittiä, jota voi periaatteessa käyttää kuin luottokorttia. Voit nostaa lainaa silloin ja sen verran kuin tarvitset. Laina maksetaan takaisin joko kuukausierissä tai kerralla. Pienimmät kuukausierät ovat lainan suuruudesta riippuen yleensä muutamia kymmeniä euroja.

Koroton maksuaika on keskimäärin kuukauden useimmilla lainanantajilla. Jotkut lainanantajat tarjoavat myös korottomia ensilainoja jopa viiteensataan euroon saakka.

Pikalainan ovat ottaneet sadattuhannet suomalaiset turvallisesti

Suurimmilla suomalaisilla lainanantajilla on jopa satojatuhansia asiakkaita. Pikalainan ottaminen on itse asiassa yllättävän tavallista. Tärkeintä on, että pikalainan pystyy hoitamaan ilman, että raha-asiat menevät solmuun.

Pikalaina on toimiva ratkaisu hankkia rahaa äkilliseen rahantarpeeseen tai johonkin suunniteltuun, jos tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin esimerkiksi seuraavasta palkastasi tai jatkuvan limiittilainan ollessa kyseessä hoitamaan kuukausittaiset lyhennykset ongelmitta. Kun raha-asiasi ovat kunnossa, pikalaina on turvallinen vaihtoehto.

Pienlainayhdistys kehittää hyvää lainanantoa tavoitteenaan ehkäistä pikalainoista ja muista vastaavista vakuudettomista kulutusluotoista syntyviä ongelmia. Yhdistyksessä ovat mukana suurimmat suomalaiset lainanantajat. Suomen markkinoilla toimii myös kansainvälisiä rahoitusalan yrityksiä.

Pikalainojen myöntämistä on viime vuosina uudistettu niin, että lainoja ei esimerkiksi makseta asiakkaan tilille yöllä ja jo hakemisvaiheessa asiakkaan taloustilanne pyritään kartoittamaan aiempaa kokonaisvaltaisemmin.

Mitä sinun tulee tietää pikavipeistä

Pikavippi on laina, joka on suunniteltu otettavaksi lyhyeksi ajaksi. Tyypillisesti niitä suositellaan rahoittamaan odottamatonta ostosta, joka täytyy tehdä muutama päivä ennen kuukauden loppua, jolloin olet rahapulassa ja odotat palkkapäivää.

Ovatko ne kalliita?

Kyllä, mutta ei välttämättä enempää kuin perinteiset vaihtoehdot – kunhan maksat ne pois suunnitellusti. Tosiasiassa useimmat lainaajat tarjoavat ensimmäistä lainaa täysin ilman kuluja.

Itsenäisen lainojen arvostelu- ja vertailusivuston, kuten 24pikavippi.com – sivuston, käyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden saada reilun katsauksen markkinoista ja katsella jokaisen lainaajan etuja ja haittapuolia. Verkon lainaajilla on paljon erilaisia ominaisuuksia, kuten:

  • Todellisen vuosikoron laskuttaminen;
  • Nopeamman Maksun veloitukset;
  • Viikonloppujen rahoitus;
  • Tilin hallinta verkossa.

Nämä ovat vain muutamia tarkasteltavia seikkoja ja 24pikavippi.com kattaa kaiken tämän ja paljon muuta.

Kun olet valinnut lainaajasi, prosessi siitä eteenpäin ei voisi olla enää helpompi. Vahvistetut ja hyvämaineiset lainaajat käsittelevät hakemuksesi hetkessä ja jos se hyväksytään, saat rahasi saman päivän aikana.