vivus fi

vivus fi
0% Ensilaina!
Paras tarjous!
Lainasumma: 100 - 2010 EUR.
Laina-aika 3 - 30 päivää.
hae lainaa

logo pikavippi
Lainasumma: 100-5000 EUR.
Laina-aika: - 72kk.
Hae lainaa nopeasti tekstiviestillä
Ikäraja: 18v.
hae lainaa

fleksiluotto
Jopa 2 100 euron luottoraja
Maksuaikaa jopa 15 vuotta
Vain 3 askelta
Luottopäätös vain muutamassa minuutissa
hae lainaa

logo ostosraha

Lainasumma 400 - 5000 euroa
Takaisinmaksuaika 12 - 72 kk
Korko kiinteä 19 %, pysyy samana koko laina-ajan

hae lainaa

everyday

Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista, maksat vain käyttämästäsi luotosta
Luottoraja 2000€, 21-75 vuotiaille
hae lainaa

ainalaina

Lainasumma: 50-2000 EUR.
2000 € luottorajan yli 21-vuotiaille.

Aina henkilökohtaista asiakaspalvelua 24/7
Noston saat tilillesi 10 minuutissa.

hae lainaa

vippi hetiToisinaan kun on pulaa rahasta ja tulee eteen yllättävä meno, on tarve saada rahaa. Tällöin alkaa miettiä, että mistä saisi vipin heti tilille. Pikavippi on monen apu, kun edessä on paljon laskuja tai muita menoeriä tai vaikkapa houkutus ostaa jotakin kivaa itselle. Jotkut ostavat pikavipeillä jopa lomamatkoja tai muita suurempia ostoksia. Netissä on paljon erilaisia pikavippifirmoja, jotka lainaavat mielellään kuluttajille ja jopa yrityksille pikalainaa nopeasti. Useimmista pikavippifirmoista saat rahaa heti tilille jopa samana päivänä muutaman tunnin sisällä siitä, kun olet tehnyt lainahakemuksesi.

Vaihtoehtoja riittää

Pikavipin tarjoajista ei ole pulaa. Monet tarjoavat sekä pikavippejä että kulutusluottoja suurempiin ostoksiin. Pikavipin voi saada muutamasta kympistä tuhansiin euroihin. Tähän summaan vaikuttavat mm. tulosi sekä se, onko sinulla aikaisempia lainoja tai miten olet hoitanut raha-asiasi ennen. Jos luottotietosi ovat moitteettomat, voit hyvin todennäköisesti saada pikavipin heti tilille kunhan vaan pikavippifirma on ensin hyväksynyt hakemuksesi. Monet firmat viestivät päätöksestä esimerkiksi tekstiviestillä, jonka saat puhelimeesi kun lainahakemuksesi on hyväksytty. Päätöksen saat myös, jos hakemusta ei hyväksytä. Sitten voit mennä nostamaan rahasi vaikka pankkiautomaatilta tai siirtämään ne tililtäsi esimerkiksi laskujen maksamista varten. Kulutusluotoissa on usein tarjolla isompi luottosumma, jota voit nostaa pienemmissä erissä haluamasi mukaan. Jos et tarvitse koko summaa, sinun ei tarvitse nostaa sitä. Korko maksetaan vain sille summalle, jonka nostat.

Kulutusluottojen käsittely kestää kauemmin kuin pikavippien ja niistä lähetetään yleensä luottokortti postitse kotiin. Kulutusluotot ovatkin hitaampi tapa saada nopeasti luottoa, kun taas pikavipin voit saat heti tilille. Jos siis sinulla on kiire saada rahaa, kannattaa valita pikavippi.

Jotta saat vipin heti tilille, tarvitse verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut sekä suomalaisen pankin tilinumeron. Et voi käyttää kenenkään muun verkkopankkitunnuksia kuin itsesi. Rahat näkyvät tilillä yleensä muutaman tunnin sisällä siitä, kun olet saanut hyväksytyn päätöksen. Joissain pankeissa se voi kuitenkin kestää kauemmin, mutta tästä on yleensä tiedotettu pikavippifirman sivuilla. Pikavipin voit sen jälkeen käyttää mihin ikinä sitä tarvitsetkaan!

Kuinka paljon voit lainata?

Tyypillisesti voit lainata jopa 5000 euroa, vaikka osa lainaajista rajoittaa ensimmäisen tarjoamansa lainan kokoa. Laina-ajat alkavat alle viikosta ja joissain tapauksissa kestävät kuukausia. Esimerkiksi Ostosraha.fi tarjoaa lainaa jopa 72 kuukaudeksi, kun Vivu.fi tarjoaa laina-ajaksi vähintään kolmea päivää ja maksimissaan koko kuukautta.

Parhaan Lainaajan Valitseminen

Huolimatta siitä, mitä monet ihmiset saattavat ajatella, kaikki pikavippien lainaajat eivät ole samanlaisia! Tosiasiassa se on kaukana totuudesta. Kuten muunkin tyyppiset lainat – oli se sitten henkilökohtainen laina tai asuntolaina – sinun tulee käyttää aikaa harkitaksesi jokaisen tuotteet etuja ja haittapuolia. Jokaisella lainaajalla on positiivisia ja negatiivisia seikkoja lainaamilleen tuotteille.