vivus fi

4finance

4Finance on Luxembourgiin rekisteröity kansainvälinen pikalainayhtiö, joka toimii Suomen markkinoilla nimellä Vivus. 4Financen toimipiste sijaitsee Suomessa Mikonkadulla Helsingin keskustassa. 4Finance on toiminut mm. Jokereiden ja Pelicansien sponsorina. Maailmanlaajuisesti sillä on useita miljoonia asiakkaita.

4finance logo

Vivus

Vivus on siis 4Financen omistama pikavippisivusto, joka tarjoaa kuluttajille 10 -2010 euron suuruisia pikavippejä. Vivuksen pikavippiä varten ei tarvitse vakuuksia ja lainan saa nopeasti netin kautta hakemalle omalle tililleen. Vivuksella on nyt erikoiskampanja, jossa ensimmäisille asiakkaille luvataan, että heille ei tule ensimmäisestä lainastaan mitään kuluja. Pikavippi, jossa ei ole mitään korkoa voi olla suuruudeltaan 10 – 400 euroa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Vivus.fi sivustolle ja pääset anomaan lainaa. Laina tulee tilille jopa 15 minuutin sisällä siitä, kun hakemuksesi on hyväksytty, jos haet lainaa kello 7-23 välillä. Voit myös halutessasi siirtää lainasi takaisinmaksun eräpäivää maksamalla erillisen eräpäiväsiirtomaksun.

ferratum logoFerratum Finland on rahoitusyhtiö, joka toimii Suomessa ja tarjoaa pikavippejä. Ferratumin asiakkailla ei tarvitse olla vakuuksia, mutta se asettaa asiakkailleen erilaisia vaatimuksia, joista lisää tämän artikkelin lopussa. Myös Ferratum tarjoaa korotonta pikavippivaihtoehtoa uusille asiakkailleen. Koroton vippi voi olla suuruudeltaan 50 – 300 euroa ja laina-aika siinä voi olla 7 – 30 päivää. Summasta ei siis uusien asiakkaiden tarvitse maksaa korkoa.

Ferratumin tarjoamat lainat ovat tasasummia 50 euron välein ja niiden takaisinmaksuaikaan vaikuttaa se, kuinka suuri summa on kyseessä. Mitä pienempi laina, sitä nopeampi takaisinmaksuaika. Esimerkiksi 50 euron takaisinmaksuaika on vain 7 päivää, mutta jos otat lainaa 300 euroa lainaa, takaisinmaksuaika kasvaa 30 päivään. Koko lainattu määrä tulee maksaa takaisin yhdellä kertaa. Tällöin myöskään lainaan ei tule mitään ylimääräisiä kuluja. Jos et pysty maksamaan lainaa eräpäivään mennessä, joudut maksamaan perimiskuluja.

vippi fiVippi.fi on suomalaisen Tact Finance Oy:n pyörittämä palvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006. Vippi.fi tarjoaa pikavippejä, jotka voivat olla suuruudeltaan 50 – 200 euroa. Sivuston etusivulla on kätevä laskuri, jolla voit laskea, paljonko kuluja sinulle voi tulla lainan ottamisesta.

Miten saat lainaa?

Vippi.fi:stä saat kätevästi lainaa hakemalla sitä netin kautta. Ensin sinun tulee rekisteröityä ja sinulta kysytään erilaisia tietoja esimerkiksi ansioistasi ja asumisestasi. Vippi.fi myöntää lainaa pelkästään 22 vuotta ja sitä vanhemmille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Vaatimuksena on se, että luottotietohäiriömerkintää ei löydy ja että henkilö on Suomen kansalainen.