vivus fi

vippi fiVippi.fi on suomalaisen Tact Finance Oy:n pyörittämä palvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006. Vippi.fi tarjoaa pikavippejä, jotka voivat olla suuruudeltaan 50 – 200 euroa. Sivuston etusivulla on kätevä laskuri, jolla voit laskea, paljonko kuluja sinulle voi tulla lainan ottamisesta.

Miten saat lainaa?

Vippi.fi:stä saat kätevästi lainaa hakemalla sitä netin kautta. Ensin sinun tulee rekisteröityä ja sinulta kysytään erilaisia tietoja esimerkiksi ansioistasi ja asumisestasi. Vippi.fi myöntää lainaa pelkästään 22 vuotta ja sitä vanhemmille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Vaatimuksena on se, että luottotietohäiriömerkintää ei löydy ja että henkilö on Suomen kansalainen.

Vippi.fi on auki aina 24 tuntia vuorokaudessa, joten voit saada sieltä lainaa milloin vain. Kun lainahakemus on käsitelty, rahat siirtyvät tilille noin 15 minuutin kuluessa myöntävästä päätöksestä, jos pankkitilisi on Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Säästöpankissa, POP-Pankissa tai Danske Bankissa. Muiden pankkien ollessa kysymyksessä, rahojen siirtyminen kestää joitakin pankkipäiviä. Tällä tavoin saat auki myös Vippitilin, jolta voit nostaa lainasumman joko pienissä erissä tai sitten koko summan kerralla.

Lainan eräpäivää ei voi Vippi.fi:ssä siirtää. Jos et ole maksanut lainaa takaisin eräpäivään mennessä, sinulle tulee maksumuistutus ja tämän jälkeen summa siirtyy perintään. Vippi.fi toivoo, että jos sen asiakkailla on maksuvaikeuksia, he olisivat yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun, jotta ongelmaan voidaan yhdessä löytää ratkaisu.

Vippi.fi:n sivuilla on kattava hinnasto eri kuluista, joita lainaan liittyy. Esimerkiksi jokaisesta lainaerän nostamisesta veloitetaan 15 % lainan summasta. Korko lainasummalle on 7,5 % per kuukausi, todellinen vuosikorko 139,98 %.

Vippi.fi on yrittänyt muuttaa toimintaansa myös joustavammaksi asiakkaita kohtaan. Se tarjoaa esimerkiksi maksuvapaita kuukausia, lyhennysvapaita kuukausia, kuukausierän pienentämistä määräajaksi, eräpäivän muuttamista ja laskutavan muuttamista. Nämä muutokset maksavat 5 – 10 euroa per palvelu, tarkemmat hinnat näkyvät Vippi.fi:n sivuilta.

Yhteystiedot

Vippi.fi:n voit olla yhtessä sähköpostitse tai jättämällä viestin heidän kotisivujensa chattiin. Myös perinteinen puhelinpalvelu on auki numerossa 010 219 5500 ja se palvelee arkisin 8 – 20 ja lauantaisin 10 -18 sekä sunnuntaisin 12 – 18.