vivus fi

vivus fi
0% Ensilaina!
Paras tarjous!
Lainasumma: 100 - 2010 EUR.
Laina-aika 3 - 30 päivää.
hae lainaa

logo pikavippi
Lainasumma: 100-5000 EUR.
Laina-aika: - 72kk.
Hae lainaa nopeasti tekstiviestillä
Ikäraja: 18v.
hae lainaa

fleksiluotto
Jopa 2 100 euron luottoraja
Maksuaikaa jopa 15 vuotta
Vain 3 askelta
Luottopäätös vain muutamassa minuutissa
hae lainaa

logo ostosraha

Lainasumma 400 - 5000 euroa
Takaisinmaksuaika 12 - 72 kk
Korko kiinteä 19 %, pysyy samana koko laina-ajan

hae lainaa

everyday

Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista, maksat vain käyttämästäsi luotosta
Luottoraja 2000€, 21-75 vuotiaille
hae lainaa

ainalaina

Lainasumma: 50-2000 EUR.
2000 € luottorajan yli 21-vuotiaille.

Aina henkilökohtaista asiakaspalvelua 24/7
Noston saat tilillesi 10 minuutissa.

hae lainaa

Toisinaan voi rahantarve yllättää. Eteen voi tulla tilanne, että pitäisi maksaa tärkeä lasku tai jokin suuri kulu, mutta tilillä ei ole yhtään ylimääräistä rahaa. Tällöin monet miettivät, että mistä saisin rahaa menojeni maksamiseen. Useat henkilöt käyttävät ratkaisuna tähän pikalainaa, koska pankista lainaa ei välttämättä kovin helposti tai ainakaan nopeasti saa ja ystäviltä ei ole mukava lainata. Pikalainat voivat tulla tarpeeseen, jos rahaa ei muualta saa ja paniikki iskee päälle. Ne voivat olla keino kattaa pieniä menoja ja ostostarpeita, jos muita vaihtoehtoja ei ole.

Muista vertailla vaihtoehtoja

Pikalainoja tarjoavat netissä useat eri yritykset, niin kotimaiset vaihtoehdot kuin ulkomaisetkin. Etsimällä hakusanalla ”pikalainaa” eteen tulee monia vaihtoehtoja. Lainoja kannattaa vertailla, sillä niissä on hyvin erilaisia korkoja ja takaisinmaksuehtoja. Lisäksi joissain pikalainoissa voi olla ylimääräisiä tilinhoitokuluja ja kaikenlaisia muitakin kuluja, joten ehtoihin kannattaa tutustua ennen päätöksen tekemistä, ettei eteen tule yllätyksiä. Usein yritysten sivuilla on lainalaskuri, jonka avulla näkee paljonko pikalainaa sinun on mahdollista saada ja minkälaiseksi lainan takaisinmaksuaikataulu ja kokonaissumma muodostuu.

Aina kaikilta yrityksiltä ei myöskään saa pikalainaa heti. Joissain firmoissa lainahakemuksen käsittely saattaa kestää muutaman päivän ja viikonloppuisin ei välttämättä saa lainaa ollenkaan. Jos siis tarvitset pikalainaa heti, kannattaa tarkistaa kuinka nopeasti yritys pystyy päätöksen antamaan. Jotkin yhtiöt lupaavat päätöksen muutamassa tunnissa ja rahat tilille myöskin. Rahojen saapumiseen kuluva aika voi myös riippua siitä, missä pankissa tili on.

Useat pikalainayritykset esittävät myös vaatimuksia lainaajalle. Esimerkiksi luottotietojen tulee olla kunnossa ja vähintään 18 vuoden ikä täyttyä. Tosin jotkin yrityksen tarjoavat pikalainaa vain yli 20-vuotiaille. Lisäksi tulee omata verkkopankkitunnukset tunnistautumista ja rekisteröitymistä varten sekä matkapuhelinnumero.

Maksa nopeasti takaisin

Jos haluat pikalainalle pienet kulut, kannattaa ottaa pikalainaa vain sen verran mitä todella tarvitsee. Mahdollisimman pieni summa ja nopealla maksuaikataululla voi vähentää pikalainasta aiheutuneita kuluja. Kannattaa myös tehdä laskelma, paljonko lainasummalle tulee erilaisten kulujen ja korkojen kanssa kokoa. Näin osaat suunnitella tulevaisuuttasi paremmin.