vivus fi

ferratum logoFerratum Finland on rahoitusyhtiö, joka toimii Suomessa ja tarjoaa pikavippejä. Ferratumin asiakkailla ei tarvitse olla vakuuksia, mutta se asettaa asiakkailleen erilaisia vaatimuksia, joista lisää tämän artikkelin lopussa. Myös Ferratum tarjoaa korotonta pikavippivaihtoehtoa uusille asiakkailleen. Koroton vippi voi olla suuruudeltaan 50 – 300 euroa ja laina-aika siinä voi olla 7 – 30 päivää. Summasta ei siis uusien asiakkaiden tarvitse maksaa korkoa.

Ferratumin tarjoamat lainat ovat tasasummia 50 euron välein ja niiden takaisinmaksuaikaan vaikuttaa se, kuinka suuri summa on kyseessä. Mitä pienempi laina, sitä nopeampi takaisinmaksuaika. Esimerkiksi 50 euron takaisinmaksuaika on vain 7 päivää, mutta jos otat lainaa 300 euroa lainaa, takaisinmaksuaika kasvaa 30 päivään. Koko lainattu määrä tulee maksaa takaisin yhdellä kertaa. Tällöin myöskään lainaan ei tule mitään ylimääräisiä kuluja. Jos et pysty maksamaan lainaa eräpäivään mennessä, joudut maksamaan perimiskuluja.

Nopea käsittely

Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä Ferratumin sivuilla ja luoda profiilin. Tunnistautumiseen käytetään Tupas-tunnistautumista, jossa tarvitaan verkkopankkitunnuksia. Tämän jälkeen voit jatkossa kirjautua Ferratumin sivuilla pelkästään puhelinnumerosi ja pelkästään itsellä tiedossasi olevan PIN-koodin avulla. Jos myöhemmin muutat tietojasi, sinun tulee jälleen käyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Ferratum lupaa rahan tilille jopa muutaman minuutin päästä lainahakemuksen hyväksymisestä. Tosin Ålandsbankenin tileille laina saapuu muutaman pankkipäivän päästä hyväksymisestä. Lasku lainan takaisinmaksusta tulee sinulle joko perinteisesti postilla tai sitten sähköpostitse. Jos käytät Koroton-pikavippi palvelua, paperinen lasku on ilmainen, mutta Joustava-tililuotossa se on maksullinen, 2,90 euroa laskua kohden. Kaikki sähköpostitse lähetyt laskut ovat ilmaisia.

Kuka voi saada lainaa Ferratumista?

Ferratumin asiakkaiden tulee olla vähintään 21 vuotiaita sekä omata puhtaat luottotiedot. Ferratum kertoo, että lainapäätökseen vaikuttaa niin lainaajan ikä kuin aikaisempi maksukäyttäytyminen. Vaatimuksiin kuuluu myös vakituinen osoite Suomessa, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset. Ferratumista saa lainaa uusille lainaajille joka päivä kello 7 – 23 välisenä aikana, mutta Joustava-asiakkaille voidaan tehdä rahansiirtoja milloin vain mihin aikaan vuorokaudesta hyvänsä. Myös Ferratumin asiakaspalvelu on auki joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa, joten voit olla yhteydessä yritykseen aina kun tarvitse rahaa.