vivus fi

4finance

4Finance on Luxembourgiin rekisteröity kansainvälinen pikalainayhtiö, joka toimii Suomen markkinoilla nimellä Vivus. 4Financen toimipiste sijaitsee Suomessa Mikonkadulla Helsingin keskustassa. 4Finance on toiminut mm. Jokereiden ja Pelicansien sponsorina. Maailmanlaajuisesti sillä on useita miljoonia asiakkaita.

4finance logo

Vivus

Vivus on siis 4Financen omistama pikavippisivusto, joka tarjoaa kuluttajille 10 -2010 euron suuruisia pikavippejä. Vivuksen pikavippiä varten ei tarvitse vakuuksia ja lainan saa nopeasti netin kautta hakemalle omalle tililleen. Vivuksella on nyt erikoiskampanja, jossa ensimmäisille asiakkaille luvataan, että heille ei tule ensimmäisestä lainastaan mitään kuluja. Pikavippi, jossa ei ole mitään korkoa voi olla suuruudeltaan 10 – 400 euroa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Vivus.fi sivustolle ja pääset anomaan lainaa. Laina tulee tilille jopa 15 minuutin sisällä siitä, kun hakemuksesi on hyväksytty, jos haet lainaa kello 7-23 välillä. Voit myös halutessasi siirtää lainasi takaisinmaksun eräpäivää maksamalla erillisen eräpäiväsiirtomaksun.

Kun olet maksanut koko lainasi takaisin, voit halutessasi hakea uutta lainaa 1-2 päivän sisällä siitä kun olet maksanut lainasi pois. Voit myös hakea lisää lainaa soittamalla Vivuksen asiakaspalveluun. Kuitenkin kaksi ensimmäistä lainahakemusta tulee aina hakea rekisteröitymällä Vivuksen asiakkaaksi netissä ja täyttämällä heidän nettihakemuksensa. Vivuksessa on huomionarvoista se, että sen lainoja ei voi maksaa takaisin erissä, vaan ne on maksettava kerralla kokonaan pois.

Fleksiluotto.fi

Fleksiluotto tarjoaa kuluttajille lainaa jopa 2100 euroon asti. Se tarjoaa virtuaalista luottotiliä, jolta voit nostaa lainaa erissä niin paljon kuin aina tarvitset, enintään kuitenkin tuon 2100 euron verran. Jos et tarvitse koko summaa, voit nostaa vähemmän. Korkoa maksetaan vain siltä osuudelta, jonka olet nostanut. Fleksiluotosta voi hakea lainaa millä tahansa nettilaitteella ja se lupaa antaa luottopäätöksen muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla ja antaa yritykselle yhteystietosi. Tämän jälkeen Fleksiluotto käsittelee hakemuksesi ja päätöksen ollessa myönteinen, voit nostaa lainasummasi tililtä. Lainan voi maksaa joko kerralla kaikki pois, tasaerissä samansuuruisina tai voit myös muokata itse maksuaikataulua ja maksettavia summia aivan miten itse haluta. Luottokorko Fleksiluoton luotoissa on 8,5 %.